DİYARBAKIR / ERGANİ - Molla Gürani Anadolu İmam Hatip Lisesi

Molla Gürani Anadolu İmam Hatip Lisesi

İSTASYON MAH. YOL BOYU KÜME EVLER NO 282 ERGANİ/D.BAKIR
Vizyon
21.yüzyılın gereksinimleri olan;yaratıcı,özgüvene sahip,irfanlı,imanlı,sorunlara pozitif çözüm getirebilen,yüksek donanımlı bilgiye sahip,öğrenmeyi seven,ahlaklı ve dinamik bireylerin yetiştiği en iyi okullardan biri olmak.
Misyon
Bireysel farklılıklara değer verilen bir ortamda,Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş,her yerde tercih edilen,geleceğe yön veren,bilimsel düşünceyi ilkleri arasına alan,teknoloji ile desteklenmiş evrensel değerleri ön plana alan bir eğitim ile bireyleri yetiştirmektir.
2021/2022 YKS İLÇE BİRİNCİLİĞİ
Şehir içi Minibüs ve Servisler
ÖĞRENCİLERİMİZ ÖZEL SERVİS VEYA BELEDİYE ŞEHİR İÇİ ARAÇLARLA OKULA GELMEKTEDİR.
İSTASYON MAH.YOL BOYU KÜME EVLERİ NO:/1 ERGANİ
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi
OKULUMUZDA MEZUN ÖĞRENCİ YOKTUR.MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ 2020/2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SONUNDA OLACAKTIR.
Sportif Etkinlikler
OKUL İÇİ VE İL GENELİNDE FUTBOL, BASKETBOL, VOLEYBOL, FUTSAL, MASA TENİSİ, BADMİNTON TURNUVALARI YAPILMAKTADIR.AYRICA İL VE İLÇEDE YAPILAN ATLETİZM YARIŞMALARINA ÖĞRENCİLERİMİZ KATILMAKTADIR.
Bilimsel Etkinlikler
TÜBİTAK ÇALIŞMALARI, OKULUUN KENDİ LABORATUVAR ÇALIŞMALARI, ÜNİVERSİTE İŞBİRLİĞİ, BİLİM FUARINA TEŞVİKLER YAPILMAKTADIR.
Proje Çalışmaları
TÜBİTAK PROJELERİ, İL GENELİ VE TÜRKİYE GENELİ PROJELER, DİN ÖĞRETİMİ DAİRE BAŞKANLIĞI PROJELERİ (BU YIL 4006 TÜBİTAK PROJE ÇALIŞMALARINA BAŞVURU)
ERASMUS PROJE BAŞVURUSU
Diğer Hususlar
OKUL BAHÇESİNDE FUTBOL SAHA MAÇLARI,KÜTÜPHANE OKUMA ETKİNLİKLERİ,BAY BAYAN MESCİDİ, SINIFLAR ARASI BİLGİ VE KÜLTÜR YARIŞMALARI.