DİYARBAKIR / ERGANİ - Molla Gürani Anadolu İmam Hatip Lisesi

Ara

Gözekaya ortaokunun 8.sınııf öğrenciler lise tanıtım çalışmaları kapsamında okulumuza ziyarette bulundular. Ziyarette okulumuz rehber öğretmeni Burak ULU tarafından öğrencilere okul hakkında bilgi verildi.

Ara

Ayağında ameliyat olan 10/C sınıfı öğrencilerimizden Nurullah YEŞİL'in ailesine geçmiş ziyaretinde bulunduk. Ziyarete okul müdür baş yardımcısı Ahmet ASLAN, Okul rehber öğretmenimiz Burak ULU ve öğrencimizin sınıf arkadaşlları katıldı.

Ara

YKS SINAVINA HAZIRLANAN ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK SERİ DENEMELERİMİZİN 5.SİNİ  ÖĞRENCİLERİMİZİN YOĞUN KATILIMIYLA BU HAFTA GERÇEKLEŞTİRDİK.

Ara

OKUL HEMŞİREMİZ MEVLÜDE ONAT  TARAFINDAN OKUL KONFERANS SALONUMUZDA KIZ ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK ERGENLİK DÖNEMİNDEKİ DEĞİŞİMLER KONULU SEMİNER VERİLDİ

Ara

Milli Eğitim Bakanlığımızca başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.

Okulumuzda Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Edebiyat öğretmenlerimiz tarafından "Bilen Oturur" oyunu öğrencilerimizle oynanmıştır. Bilen oturur oyunu ile öğretmenlerimiz,önceden belirledikleri bazı kelimeleri ve bu kelimelerin eş anlamlılarını öğrencilerimize eğlenerek öğretmişlerdir.

Okulumuzda ayrıca Dilimizin Zenginlikleri Projesi için pano hazırlanmış ve tüm öğrencilerimizin bu konuda farkındalık oluşturmaları sağlanmıştır.

Kas

Okul tanıtım çalışması kapsamında Okulumuz Rehber Öğretmeni Burak ULU tarafından öğrencilere okul hakkında bilgi verildi.

Kas

Kasım ayı ara tatilinde YKS sınavına hazırlan öğrencilerimize yönelik ders çalışma kamp programı gerçekleştirildi. Kampta öğrencilere yönelik etüt, deneme sınavları, soru çözümü, rehberlik çalışmaları ve sosyal etkinlikler gerçekleştirildi.

Kas

Üniversite çalışmaları kapsamında YKS sınavına hazırlanan öğrencilerimize yönelik Dicle Üniversitesine gezi ve tanıtım çalışması yapıldı.

Kas

29 Ekim- 4 Kasım Kızılay haftası münasebetiyle Ergani Kızılay şube müdürü Nurullah ÜRÜN ve kızılay şube başkan yardımcısı Ömer ŞIK tarafından öğrencilerim,ze yönelik seminer yapıldı. Seminer Kızılay kurukuş süreci ve faaliyetleri hakkında öğrencilere bilgi verildi.