DİYARBAKIR / ERGANİ - Molla Gürani Anadolu İmam Hatip Lisesi

Nis

Eğitimci, yazar, akademisyen Prof Dr. HALİT ERTUĞRUL okulumuzun konferans salonunda öğrencilerimize yönelik seminer gerçekleştirdi.

Nis

Okulumuzda her yıl ramazan ayında düzenlenen iftar programı artık okulumuzun bir geleneği haline geldi.

BU yılda düzenlediğimiz iftar programını öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizin katılımıyla gerçekleştirdik.

Programda öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından ilahi, ezgi ve şiirler okundu, çeşitli oyunlar oynandı.

Mrt

Okulumuzda kütüphane haftası (25 Mart-31Mart) edebiyat zümresi tarafından yapılan etkinliklerle kutlandı.

Etkinlilerde öğrencilere kitap okuma alışkanlığı ve sevgisinin kazandırılması amaçlandı.

Mrt

Okulumuzda YKS sınavına hazırlık çalışmaları kapsamında 12.sınıf öğrencilerine yönelik Alan Yeterlilik Testi (AYT) sınavı yapıldı.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda okul hemşiremiz Mevlüde ONAT tarafından ''22 Mart Dünya Su Günü '' ile ilgili öğrencilere seminer düzenlendi.

Mrt

12 Mart Bilim ve Teknoloji haftası ile ilgili okulumuz bilim ve teknoloji kulübü tarafından pano çalışması yapıldı.

Mrt

Okul rehberlik servisimiz tarafından YKS sınavında başarıyı artırma çalışmaları kapsamında '' YKS'DE BAŞARIYA GÖTÜREN TAKTİKLER'' konulu pano çalışması yapıldı.

Mrt

Okulumuzda 18 Mart Çanakkale zaferi ve şehitleri anma günü münasebetiyle Tarih öğretmenimiz Mehmet Şerif KARAMAN tarafından okulumuz konferans salonunda sunum ve etkinlik yapıldı. Etkinlikte günün anlam ve önemine ilişkin konuşmalar yapıldı, şiirler okundu.

Mrt

HEDEF YKS 2025 ÇALIŞMALARI KAPSAMINDA 11.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK TEMEL YETERLİLİK TESTİ (TYT) DENEME SINAVI YAPILDI.

Mrt

Bereketli ortaokulunun LGS sınavına girecek 8.sınıf öğrencileri okulumuzu ziyaret etti.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabülü vesilesiyle edebiyat zümremiz tarafından okulumuz konferans salonunda çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Etkinlikte okulumuz 11/C sınıfı öğrencilerinden Muhammed ZEBEK ve 11/B sınıfı öğrencilerinden Medine ÇETİN tarafından İstiklal Marşı okundu. Etkinlik öğrencilerin günün anlam ve önemine ilişkin şiirler okumasıyla sona erdi

Mrt

HEDEF YKS 2024 kapsamında12.Sınıf öğrencilerimize yönelik TYT deneme sınavı yapıldı.

Mrt

Okulumuz konferans salonunda hoş geldin ramazan etkinliği düzenlendi.

Mrt

ÜLKEMİZİN ÇEŞİTLİ ÜNİVERSİTELERİNDE OKUYAN MEZUN ÖĞREMCİLERİMİZDEN SİNEM AŞKIN, MELEK YALÇIN, NESRİN ÇOBAN VE BÜŞRA CAN'IN KATILIMIYLA 12.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK PROGRAM GERÇEKLEŞTİRİLDİ. PROGRAMDA MEZUN ÖĞRENCİLERİMİZ OKUDUĞU ÜNİVERSİTE, BÖLÜM VE SINAVA HAZIRLANIRKEN YAŞADIĞI TECRÜBELERİ ÖĞRENCİLERLE PAYLAŞTILAR.